![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjLJueJ5eVzFtO56nOSEy59S3tZh5Aj6rbyLt1VmAFTiOT0NjYQ7BcWLxRNyfOme_OVjhBB9Aw9bcAnYP8xARO11ICdcop7466KG74Z1M53jVlJPuwWXcw8pzLNEktyAaZ6W5HUbKySaj4/s400/i333C11DF-6939-4E8D-82DE-72D823A9CC18.jpg)
zalewa ma zakrywac calego indora. przypraw sporo.
na drugi dzien wierzch indyka nasmarowac olejem wymieszanym z papryka w proszku. przelozyc do rekawa foliowego dobrej jakosci, tzn gruba folia. w worku zrobic 6 naciec ok. 2-3 cm. piec w temp 360 *F wg tabeli podanej na opakowaniu z workow. (ok 6 kg - 4 godz.)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz